Sådan låner du 5.000 kroner gratis i dag

Det er blevet muligt at låne 5.000 kroner gratis. Du sender en ansøgning afsted online, får svar indenfor kort tid og kan allerede have pengene i morgen. Trustbuddy tilbyder dig, at du kan låne 5.000 kroner gratis af dem og Vivus tilbyder dig, at du kan låne 4.000 kroner gratis. Der nogle få vilkår, som du skal overholde for at kunne låne pengene gratis. Oftest skal pengene betales tilbage indenfor enten 14 eller 31 dage.

Hvorfor de pengene ud gratis?

Vivus tilbyder deres kunder at låne 4.000 kroner først gang, at de er kunde hos dem. Derved kan den nye kunde prøve Vivus’ s service uden at skulle betale for det. Vivus håber på, at de danner et godt bånd med kunden og kunden kommer tilbage for at låne flere pengene. Hos Trustbuddy låner du penge af andre privatpersoner. Trustbuddy satser på, at du ikke kan betale pengene tilbage indenfor 14 dage. Derved kommer der renter og gebyr på lånet, som du skal betale tilbage. Gældende for begge steder, så handler det om, at du betaler pengene tilbage til tiden. Hvis ikke du gør det, så bliver lånet til et forbrugslån med renter og gebyr.

Hvem bruger et gratis lån på 5.000 kroner?

Det er hovedsageligt mange unge, der gør brug af et gratis lån på 5.000 kroner. Som ung studerende kan økonomien stå stramt til sidst på måneden og der kan være få dage til, at pengene fra lønnen eller SU’en tikker ind på kontoen. Man står uden mad og har brug for pengene. Så snart at der er gået et par dage og pengene er kommet ind på kontoen, så betaler man pengene tilbage. Dette trick kan være meget smart og brugbart. Det kan også være, at der kom uforudsete regninger, som man har brug for at få betalt nu.

RKI og 5.000 kroner gratis lån?

Det er ikke muligt at låne 5.000 kroner gratis, hvis du står i Ribers Kredit Information. Låne-udbyderne stoler ikke på, dem i forvejen ikke kan betale deres gæld tilbage. Du kan også spørge dig selv om, hvor smart det ville være. For første vil det være svært at betale pengene tilbage på et lån, der er gratis. De fleste gratis lån har en årlig omkostning på 700 procent. Det kan altså blive rigtigt, rigtigt dyrt, hvis ikke du betaler pengene tilbage, inden at der er gået et år.

Andre krav

For at optage lånet, kan der være andre krav for at kunne optage lånet. Det kan være, at du skal have en eller anden form for indkomst eller at du skal have en alder på for eksempel 20 år. Det kan skifte fra udbyder til udbyder, så derfor skal du huske at tjekke deres krav og vilkår for lånet. Du risikerer bare, at spilde din egen tid og låne-udbyderens tid.

 

 

Peter Sørensen

Skriv et svar