SMS lån

Du kan læse mere om et lån over SMS under her. Det er super nemt og enkelt!

Hvad er en SMS-lån?

En SMS-lån er en hurtig og nem måde at låne små beløb. Det involverer som regel mellem 500 og
DKK 10 000 over en periode på mellem 15 til 90 dage. SMS-lån er en mulighed, hvis du har en lav indkomst om måneden, hvis du får uventede udgifter, hvis lønnen er for sent, eller hvis du bare har brug for en midlertidig tilføjelse. Tekst lån er også en god mulighed for at undgå høje finansieringsudgifter.

Hvordan kan jeg anvende og hvornår vil pengene?

En SMS-lån ansøge om bare ved at udfylde en simpel formular. De penge, du har på din konto samme dag eller dagen efter. Sms-lån har ofte en kort tilbagebetalingstid, de penge vil normalt blive betalt tilbage måned efter du har lånt dem. Lavere beløb på $ 500 til tider har en løbetid på 15 dage, og det beløb på SEK 5.000 mellem 60 til 90 dage. I dag, i øvrigt, at flere kreditorer mulighed forlænge et lån, medmindre du kan betale.

Lån med dårlig kredit

Selv hvis du har dårlig kredit kan ofte låne penge via sms-lån, fordi de ser på din fremtidige evne til at tilbagebetale. Se vores liste over sms-lån i betalingsmisligholdelse.

Historie

Sms-lån i Sverige blev lanceret i 2006 og blev hurtigt en succes. I dag, mange långivere, der tilbyder hurtige lån via SMS og internettet, se vi har valgt, og deres ratings i de anmeldelser. Sms-lån har mange navne, kan de også kaldes Card, instant lån, mikrolån, internetlån og mikrolån. Men uanset navnet, det er virkelig om de samme ting – en hurtig og nem lån form, hvor tilbagebetalingsperioden er kort.

Peter Sørensen

Skriv et svar